Om oss

På New Look Salnog brinner vi för en sak: att du känner dig speciell varje dag. Det är därför vi erbjuder ett brett urval av kvalitetstjänster i vår salong i Entré Malmö. Från klippning till hårfärgning och slingor är det enkelt att uppnå din perfekta nyans. Få ett friskare, fylligare hår med våra förstärkande behandlingar, eller lägg dig fram till perfektion med vår hårförlängningstjänst. Vi älskar att förse dig med de senaste frisyrtrenderna och insiderinfo också så att du kan se ut och känna dig fantastisk!

På New Look Salnog håller vi oss uppdaterade med alla de senaste skönhetstrenderna och teknologierna. Vi fortsätter inte bara att uppgradera befintliga skönhetsbehandlingar utan erbjuder också nya och innovativa behandlingar och terapier.

Från manikyr till vaxning, ansiktsbehandlingar till garvning, New Look Salnog har ett komplett utbud av skönhetsbehandlingar för både manliga och kvinnliga kunder.

Vi har också ett antal skönhetsprodukter som finns att köpa från ledande varumärken. Vänligen surfa på vår webbplats för mer information eller kom och besök vår skönhetssalong i Entré Malmö.

op_makeup-and-hairstyle-for-a-beautiful-model-MS9EWQ4-768x768